Συνεδριάσεις του ΔΣ του Συλλόγου μας

  Συνεδρίαση Δ.Σ. 24-7-2011

  Έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν θέματα που είναι σε εξέλιξη, όπως τα έργα του Σίφου (τοποθέτηση παγκάκια), για τη Σουβάλα που καθυστερεί, καθώς και για τη μόνωση στο κοινοτικό κατάστημα.

  Έγινε ενημέρωση για τρέχοντα θέματα όπως καθαρισμός δρόμων, αυλή σχολείου στα Δένδρα, έργο Ιωάν. Καλαμπαλίκη, νέο φύλλο εφημερίδας και site και μεταφορά Ιατρείου. Επίσης συζητήθηκαν οι εκδηλώσεις που προγραμματίζει ο Σύλλογος για το καλοκαίρι και συγκεκριμένα:
  - Εορτή Αγίας Παρασκευής, συμμετοχή του Συλλόγου με άρτους και αναψυκτικά. 
  - Χορευτική εκδήλωση στις 12-8 ημέρα Παρασκευή, στο Δημοτ. Σχολείο Ανδρονιάνων, με ελεύθερη είσοδο. Συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες για την καλύτερη οργάνωση (ορχήστρα, μενού, τιμές, έντυπα, διαφημίσεις, λαχειοφόρος, δώρα κλπ.).
  - Θεατρική παράσταση την Κυριακή 7-8-2011 από την θεατρική ομάδα "Μπουλούκι’", με ελεύθερη είσοδο.
  - Αφιέρωμα στο Γιάννη Σκαρίμπα την Τετάρτη 10-8-2011, στο Δημ. Σχολείο, με εισηγητή τον φιλόλογο κ. Μιχ. Βαβούλα.
  - Παράσταση του θεάτρου σκιών Αθανασίου, την Κυριακή 14-8-2011, με ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο.
  - Από 9 έως 16-8-2011 θα πραγματοποιηθεί έκθεση εικαστικών στο "Αρχοντικό της Ειρήνης" που θα περιλαμβάνει έκθεση φωτογραφίας με διάφορους εκθέτες της περιοχής καθώς και έργα και κατασκευές του μπάρμπα Γιάννη Καλαμπαλίκη (Σόλιγκα) από μέταλλο και ξύλο.
  - Εκδήλωση - ενημέρωση για τα σπήλαια στο βουνό μας την 21-8-2011, από το σπηλαιολογικό όμιλο (ΣΠΕΛΕΟ) με συνεργασία του Δήμου, σε καφενείο του χωριού μας.
  - Χορευτική εκδήλωση στις 26-8-2011, στο σχολείο στα Δένδρα, με ελεύθερη είσοδο.